VOLS FORMAR PART DE GRUP GESTIÓ?

A Grup Gestió sabem que el millor actiu de les empreses són les persones que l’integren, per això apostem per professionals amb talent, iniciativa, ambició i coneixement. Persones que garanteixin la professionalitat, l’eficàcia i l’èxit en totes les àrees de treball.

Estem sempre interessats en conèixer nous professionals que comparteixin els nostres valors, que contribueixin al creixement de l’empresa i al compromís de seguir oferint la millor solució als nostres clients.

Si vols entrar a formar part del nostre grup, fes-nos arribar el teu Currículum Vitae a través d’aquest formulari, indicant l’àrea de treball de la que t’interessa formar part.

ENVIA EL TEU CV

    Seleccionar àrea

    Adjuntar CV

    Estàs d'acord amb la política de privacitat i l'avís legal?

    Les seves dades personals seran incloses en el sistema de tractament de GRUP GESTIÓ GIRONA SL amb la finalitat de gestionar la seva candidatura. El tractament queda legitimat en execució del seu consentiment. Sota cap circumstància es cediran les seves dades a tercers excepte per imperatiu legal. En qualsevol moment podrà revocar el consentiment i accedir, rectificar i suprimir les dades així com exercir altres drets detallats en la nostra Política de Privacitat dirigint-se per escrit a . En cas de divergència es pot interposar reclamació davant la AEPD a la seva seu electrònica.