GRUP GESTIÓ

Grup Gestió és un gabinet professional d’assessorament i consultoria empresarial que ofereix un servei integral a empreses i particulars en la gestió de les seves activitats. Des de la seva fundació, el 1980, el gabinet ha destacat per la seva vocació de servei i professionalitat.

El nostre equip humà està format per més de 80 professionals especialitzats en les diferents àrees empresarials, amb la finalitat de poder oferir, en tot moment, un servei integral als nostres client: assessoria fiscal i laboral, consultoria estratègica, auditoria, serveis jurídics i assegurances. Comptem amb un equip multidisciplinari que té com a objectiu aportar la millor solució al client.

La nostra raó de ser es basa en la integritat, la responsabilitat, l’ètica professional, la vocació cap al client i la qualitat dels nostres serveis. Aquests valors, juntament amb el coneixement, l’experiència i la formació contínua, fan que el grup continuï creixent i es posicioni com un dels referents en matèria d’assessorament empresarial a la demarcació de Girona.

ELS NOSTRES VALORS

Ens avalen més de 35 anys d’experiència en el sector de la consultoria i l’assessorament d’empreses i particulars.
Destaquem per la nostra capacitat de resposta i especialització en les diferents àrees en què operem. Ens anticipem i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, oferint sempre un servei personalitzat en cada cas.
Destaquem per la qualitat del nostre assessorament i la nostra vocació de servei. Per aquest motiu, exigim una formació constant del nostre equip, que certifiqui la professionalitat, l’eficiència i l’èxit en totes les nostres àrees de treball.
El nostre compromís és satisfer les necessitats i objectius dels nostres clients, crear un clima de confiança i seguretat, potenciar la comunicació recíproca i promoure el factor humà, amb la finalitat d’aconseguir una participació activa i el treball en equip. La confiança i la interrelació proactiva amb els nostres clients és clau per avançar en el futur dels seus projectes empresarials.
Per a nosaltres la proximitat és essencial. Ens desplacem a les oficines dels nostres clients, ja siguin particulars o empreses, amb l’objectiu de poder proporcionar un assessorament directe i proper, adequant-nos a les seves necessitats i acompanyant-los en les diverses àrees de gestió, per a trobar les millors solucions en la presa de decisions empresarials.

SOCIS

Narcís Darné
Narcís DarnéSoci
39 anys a Grup Gestió
Josep Carreras
Josep CarrerasSoci
39 anys a Grup Gestió

Oferim un assessorament global amb coneixement i experiència, combinat amb una formació contínua i sempre amb un tracte personalitzat i de proximitat.

Narcís Darné

A Grup Gestió som conscients de la importància de les persones, per això treballem per formar un equip humà capaç de solucionar de manera eficient i propera els problemes dels clients.

Josep Carreras

EQUIP DIRECTIU

Dolors Carreras
Dolors CarrerasGerent
34 anys a Grup Gestió
Toni Gamell
Toni GamellÀrea Fiscal
23 anys a Grup Gestió
Anna Ferrer
Anna FerrerÀrea Comptable
32 anys a Grup Gestió
Josep Lluís Sànchez
Josep Lluís SànchezÀrea Consultoria
28 anys a Grup Gestió
Eduard Corrales
Eduard CorralesÀrea Laboral
27 anys a Grup Gestió
Carmen Penabad
Carmen PenabadÀrea Laboral
22 anys a Grup Gestió
David Tulsà
David TulsàÀrea Advocats
19 anys a Grup Gestió
Xavier Ferran
Xavier FerranÀrea Advocats
13 anys a Grup Gestió
Josep Gavilán
Josep GavilánÀrea Gestoria
30 anys a Grup Gestió
Toni Corpas
Toni CorpasÀrea Assegurances
5 anys a Grup Gestió
Antonio Martínez
Antonio MartínezÀrea Auditoria
15 anys a Grup Gestió
Marc Sànchez
Marc SànchezÀrea Informàtica
15 anys a Grup Gestió

DELEGACIONS

Joan Sagué
Joan SaguéDirector Figueres
15 anys a Grup Gestió
Pere Juanola
Pere JuanolaDirector Roses
10 anys a Grup Gestió
Albert Valls
Albert VallsDirector Palamós i Platja d'Aro
14 anys a Grup Gestió
Pilar Mesas
Pilar MesasDirectora Sant Feliu de Guíxols
15 anys a Grup Gestió