header plans empresa 360º

Servei a mida

L’escenari econòmic que tenim a davant és complexa i incert. Tots els negocis necessiten redissenyar els seus plans d’empresa per assegurar-ne la viabilitat. No tenir el diagnòstic precís i no afinar en l’estratègia oportuna pot tenir conseqüencies dramàtiques a mig i llarg termini.

GRUP GESTIÓ té un equip amb experiència contrastada en la creació de plans d’empresa dissenyats per ajustar-se a entorns austers o amb una demanda canviant. Els pròxims anys seran difícils i és urgent reinventar-se per sobreviure.

 • Anàlisis de costos
 • Estratègies d’inversió
 • Fòrmules de finançament
 • Optimització de plantilla
 • Gestió de risc comercial
 • Expansió geogràfica
 • Gestió global de totes les àrees del negoci

La fòrmula GRUP GESTIÓ

La teva empresa està preparada per l’ERA POST COVID?

“Res tornarà a ser igual, és vital preparar-se per evitar haver de baixar la persiana.”

 

Si la resposta és no o tens dubtes, estem aquí per ajudar-te. Els canvis en els models de negoci són cada vegada més ràpids i el dia a dia no permet planificar.

GRUP GESTIÓ acompanyarà als empresaris i directius a redefinir objectius a curt, mig i llarg termini. Una visió externa, personalitzada i professional permet que les empreses tinguin una base sòlida per prendre les millors decisions i garantir el futur i l’èxit del projecte.

3 RAONS PER CONFIAR el teu pla d’empresa a GRUP GESTIÓ

“El repte que suposa la gestió de la post-crisis és gegant, però tenim solucions efectives per a totes les empreses i sectors.”

 1. Experiència
  Cada dia treballem amb desenes d’empreses per ajudar-les a re posicionar-se en tots els sectors de l’economia catalana.

 2. Equip multidisciplinari
  GRUP GESTIÓ té més de 80 professionals especialitzats en les àrees més importants per les empreses: fiscal, comptable, laboral, gestoria, auditoria, assegurances i advocats. Una visió global de l’empresa aporta valor afegit en la presa de decisions.

 3. Diversitat de Clients
  GRUP GESTIÓ té empreses petites, mitjanes i grans entre els seus clients en els sectors més estratègics del nostre territori. Tot aquest coneixement es posa al servei dels plans de negoci. Sempre aportem valor afegit.

Agendem una reunió?

Més informació