L’E-COMMERCE, PROTAGONISTA EN TEMPS DE CORONAVIRUS.

L’e-commerce adquireix especial rellevància en aquests temps, convertint-se en un complement i/o alternativa al canal de vendes presencial amb el que empreses i consumidors haurem de conviure.

Estem davant d’una eina fonamental en el desenvolupament empresarial i des de GRUP GESTIÓ us oferim l’assessorament necessari per a operar amb tranquil·litat en l’entorn digital.

Us ajudem a complir amb els aspectes legals de la presència on-line de la vostre empresa conforme a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE), redactant, revisant i/o modificant les condicions generals de contractació, l’avís legal i les condicions d’ús del vostre lloc web.

La Llei 34/2002 estableix una sèrie d’obligacions que hem de complir respecte dels drets del consumidor, la política de reembors, el canvi de productes, etc.

GRUP GESTIÓ us proporciona un servei orientat a les vostres necessitats, que us ajudi a nivell reputacional i us eviti problemes legals i amb els clients.

Per a més informació, adreceu-vos als nostres assessors.

Imprimir