CkMbQ69WsAA5A6X

Grup Gestió, assessoria d’empreses de Girona, patrocina el cinquè torneig Triple Parella de pàdel del GEIEG, el qual se celebrarà del 30 de maig al 5 de juny a les instal·lacions del complex esportiu de Sant Ponç.

“Grup Gestió aposta per l’esport. Amb aquest patrocini, volem expressar la nostra voluntat per fomentar la pràctica de l’esport i els efectes positius de l’exercici com a mitjà per obtenir una vida saludable”, comenta Josep Carreras, fundador de Grup Gestió.

El club esportiu celebra aquestes trobades amb la voluntat de promoure la pràctica d’esport i, al mateix temps, congregar tots els esportistes aficionats al pàdel. Com en les anteriors edicions del torneig, la filosofia d’aquesta competició social és potenciar la diversió, el treball en equip i facilitar la pràctica del pàdel entre els socis, oferint diferents competicions socials on el club esportiu acull des de principiants fins a jugadors amb un nivell més tècnic.

Com a novetat, tots els participants d’aquesta edició del Triple Parella trobaran, entre altres coses, una oferta pel cap de setmana del 4 i 5 de juny per poder gaudir d’un descompte en el dinar o una promoció pel sopar al mateix GEIEG. L’esdeveniment esportiu comptarà amb obsequis, premis i sortejos per a tots els participants inscrits.

A més de fomentar els beneficis de l’esport, Grup Gestió és un grup empresarial que col·labora activament en la millora de les condicions socials i de la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down o altres discapacitats psíquiques, oferint als joves la possibilitat de fer pràctiques a l’empresa. També, el grup col·labora amb la Fundació Oncolliga Girona, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars a la província de Girona.

Imprimir