El finançament barat per a les empreses té data de caducitat: queden dotze mesos

La regulació bancària i la menor liquiditat encariran el crèdit. Els mercats anticiparan l’expectativa de pujada dels tipus d’interès oficials.
La recomanació dels experts és clara: si alguna empresa està desfullant la margarida per decidir si busca finançament o no, que acabi al més aviat possible la deliberació i aposti per anticipar les seves necessitats.

Noticia completa aExpansión: http://bit.ly/2CmnE26

 

 

Què fer si et roben un dècim de loteria de Nadal , com cobrar-ho i com compartir-ho

Puc cobrar un dècim de loteria de Nadal premiat si ho perdo o m’ho roben? I si s’ha deteriorat? He compartit un dècim, com m’asseguro de cobrar la meva part si és premiat? Aquestes són algunes de les principals qüestions que es plantegen moltes de les persones que en aquestes dates participen en el Sorteig Extraordinari de Nadal.

 

Notícia completa a Inversión &Finanzas: http://bit.ly/2jWIHRm

 

 

Hisenda nega compensar les bases negatives fora de termini

L’Agència Tributària ha començat a negar la compensació de bases imposables negatives en declaracions presentades fora de termini, aplicant la doctrina del Tribunal Econòmic Administratiu Central (Teac), de 4 d’abril de 2017, en la qual entén que la compensació de bases negatives és una opció i com tal ha de dur-se a terme al moment de presentar la declaració, sense que es puguin realitzar rectificacions posteriors.

 

Notícia completa a Eleconomista.es: http://bit.ly/2BU5SlR

 

Compte enrere per al ‘DNI’ que s’exigirà a les empreses que vulguin operar als mercats

Cada canvi a una nova normativa sol comportar problemes d’adaptació i retards, i el món de les finances no és aliè. Bona mostra és l’anomenat ‘DNI’ de les empreses, salconduit que la Unió Europea exigirà des del 3 de gener a tota persona jurídica (una societat) que vulgui operar als mercats borsaris.

 

Notícia completa a Inversión &Finanzas: http://bit.ly/2AwjTtE

 

 

Imprimir