La Seguretat Social avisa: és igual el que guanyi. Si hi ha activitat, hi ha alta en autònoms

Una de les consultes més freqüents entre les persones que tenen un projecte o negoci en ment és si ha de donar-se d’alta com a treballador autònom, encara que obtinguin pocs ingressos o ingressos per sota del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

 

Noticia completa de Cinco Días: https://bit.ly/2t1mIMK

 

Els fons-voltor (“buitre”)no podran beneficiar-se de la nova Llei de desnonament exprés d’okupes

La recent aprovació del Congrés de la nova Llei de desnonament exprés pels okupes il·legals d’habitatges posa sobre la taula el debat sobre què agents del mercat són els més beneficiats d’aquesta modificació de la Llei d’enjudiciament civil.

Per CCAA, els habitatges ocupats de forma il·legal a Astúries, País Basc, Balears i Comunitat Valenciana són les que més valor perden.

 

Noticia completa de legaltoday: https://bit.ly/2HP4bsw

 

Puc presentar una declaració de l’IRPF conjunta?

Si encara no has fet la declaració de la Renda, fixa’t en aquests requisits per saber si pots declarar de manera conjunta. Les persones integrades en una unitat familiar poden optar per declarar de manera conjunta, sempre que tots els seus membres siguin contribuents de l’IRPF.

Amb caràcter general, la declaració de l’IRPF es presenta de manera individual. Però les persones integrades en una unitat familiar poden optar, si així ho desitgen, per declarar de manera conjunta, sempre que tots els seus membres siguin contribuents per aquest impost.

 

Noticia completa de invertia.com: https://bit.ly/2HPJdd3

 

Més de mig milió de llocs de treball en negre surten a la llum des de 2012

Un dels problemes que se li atribueix a la maquinària productiva espanyola és l’alt grau d’economia submergida que suporta, al voltant d’un 18% del producte interior brut (PIB), segons diferents estimacions. Per això el Govern de Mariano Rajoy es va posar com a objectiu lluitar contra aquest frau que ataca de ple a la Seguretat Social.

 

Noticia completa d’Inversión & Finanzas: https://bit.ly/2JHCAzn

Imprimir