L’ICAC regularà la presentació d’instruments financers

L’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) ha elaborat un projecte de Resolució sobre la presentació d’instruments financers i altres aspectes comptables relacionats amb la regulació mercantil de les societats de capital, que es troba en període de consulta pública fins al proper 4 de maig.

Aquesta resolució serà aplicable als exercicis iniciats l’1 de gener de el 2019.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2HEQJeQ

Hisenda amplia les inspeccions a grans patrimonis

Anuncia que el 2018 s’intensifica el “control reforçat per a grans patrimonis”. L’AEAT preveu fer aquest any 681.972 actuacions de control selectiu i investigació.

El director de l’Agència Tributària (AEAT), Santiago Menéndez, va anunciar ahir que aquest any hi haurà més controls sobre grans patrimonis i va instar no demonitzar-los. En la seva compareixença a la Comissió de Pressupostos, Menéndez ha avançat que el 2018 “s’ampliarà el nombre de contribuents per a inspecció” en el grup de grans patrimonis i es tindrà especialment en compte els perfils amb més “supòsits d’opacitat o deslocalització”. En la Llei de Pressupostos de 2018, es preveu que l’AEAT realitzi aquest any 681.972 actuacions de control selectiu i investigació davant de 675.220 que va desenvolupar l’any passat.

 

Notícia completa d’Expansión: https://bit.ly/2JXRWw3

 

Com li afectarà la rebaixa fiscal d’aquest any? No es beneficiarà en la seva totalitat si no coneix els detalls

La rebaixa fiscal que s’aplicarà, si s’aproven els pressupostos, a rendes inferiors de 18.000 euros té el seu petit truc i els beneficiaris hauran d’estar atents a les seves nòmines per comprovar si se li aplica correctament. L’ampliació del límit exempt a 14.000 euros a meitat d’any implica que els mesos anteriors a la seva aprovació hauran de ser reclamats a través de la Declaració de la Renda. A més, hi ha tipus de contractes que se seguirà aplicant retencions malgrat l’exempció.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2GTeU9t

 

Apps i missatges de WhatsApp falsos: compte amb la declaració de la Renda

 

La campanya de la Renda va començar fa uns dies i amb ella també van aparèixer els primers ciberatacs. Molts hackers aprofiten aquest període i la confiança dels usuaris per treure uns diners extres utilitzant enganys mitjançant el correu electrònic, WhatsApp o aplicacions falses.

 

Notícia completa d’Expansión: https://bit.ly/2F1DWgY

Imprimir