Els registradors defensen l’obligació de declarar el titular real de les empreses

El Col·legi de Registradors ha anunciat en una nota de premsa que defensa la declaració del titular real de les empreses en el Registre Mercantil per lluitar contra el blanqueig de capitals plantejat per la nova Ordre Ministerial de presentació de comptes anuals que homologa el nostre sistema als europeus.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2Itzqi4

 

Renda: no t’oblidis d’aquestes vuit deduccions per rebaixar l’IRPF

Les deduccions fiscals són uns aliats perfectes per rebaixar la quota de l’impost que cal pagar. En aquest cas, el de la renda. N’hi ha estatals, autonòmiques, per maternitat … però per aplicar-les cal complir certs requisits.

  1. Família nombrosa i / o discapacitats
  2. Maternitat
  3. Habitatge habitual
  4. Per lloguer d’habitatge habitual
  5. Per inversió en empreses de nova o recent creació
  6. Per inversió de beneficis
  7. Donatius a fundacions i associacions i a partits polítics
  8. Protecció i difusió del Patrimoni Històric Espanyol i de les ciutats, conjunts i béns declarats Patrimoni Mundial

 

Notícia completa de invertia.com: https://bit.ly/2kEVOq6

 

Nova ITV: els canvis que porta i els que portarà

Els conductors que des del passat dilluns 21 de maig hagin de passar la ITV als seus vehicles es trobaran algunes novetats que arriben de la mà d’un reial decret que entra en vigor el 20 de maig i que, entre altres coses, permetrà triar la estació on passar la ITV a la segona i avançar la ITV sense canviar la data de la següent inspecció. La nova norma inclou també nous mètodes de control d’emissions contaminants i dels sistemes electrònics de seguretat. Els canvis, explica Luis Rivas, a la Cadena SER, seran graduals, no influiran en el preu que el conductor paga per la inspecció i en cap cas han de ser motiu de preocupació per als propietaris dels vehicles.

 

Notícia completa de Euribor.com: https://bit.ly/2H7IV0R

 

Revisi l’esborrany de la renda si li han tornat diners per la clàusula sòl

La banca va tornar gairebé 2.000 milions d’euros a prop de mig milió de clients el 2017 mitjançant el mecanisme de negociació extrajudicial de les clàusules sòl hipotecàries. Molts d’aquests contribuents hauran de revisar amb cura l’esborrany de la declaració de la renda que els hagi preparat l’Agència Tributària ja que el document pot no recollir encertadament la càrrega fiscal d’aquestes indemnitzacions.

 

Notícia completa de Cinc Dies: https://bit.ly/2wzHb0m

 

Imprimir