Declaració de la Renda: per què no m’ha retornat Hisenda encara?

Durant els primers quinze dies de la Campanya de la Declaració de la Renda, Hisenda va retornar 1.200 milions d’euros a més de 2 milions de contribuents. No obstant això, pot haver-hi certs aspectes que retardin la seva tramitació. Les principals raons del retard en la devolució són la presentació de la renda a última hora, canvis en la nostra situació personal o diferències entre declaracions d’anys anteriors i la concurrència d’errors aritmètics.

Notícia completa aInversión & Finanzas: http://bit.ly/31eSpTa

 

Hisenda insta per carta a les pimes amb ingressos anòmals a regularitzar la seva tributació

L’Agència Tributària ha posat el focus en la tributació de les petites pimes amb importants ingressos en efectiu. El fisc ha començat aquest any a remetre’ls escrits en els quals els adverteix que la seva facturació és anormalment alta o baixa respecte als seus competidors a fi que revisin que estan declarant correctament per les seves transaccions.

Notícia completa a Cinco Días: http://bit.ly/2HFj4k2

 

Les matriculacions cauen un 7,3% al maig i aprofundeixen la crisi del motor

Durant el mes de maig, les vendes de cotxes van descendir un 7,3%. En el conjunt de l’any, la caiguda ja supera el 5%. El canal de particulars és el que més està sofrint la reculada de les vendes. Al maig, les matriculacions van retrocedir un 11,2% i 54.485 unitats en aquest segment, segons les xifres publicades per les patronals de fabricants (Anfac), de venedors (Ganvam) i de concessionaris (Faconauto). Les patronals del sector afirmen que aquest descens ve motivat per la «incertesa» que envolta el mercat.

Notícia completa a l’ABC: http://bit.ly/2wR3trr

 

Els empresaris reclamen al Govern l’acomiadament lliure amb 20 dies i una anualitat

La CEOE vol que “només l’empresari decideixi sobre la necessitat de l’acomiadament del treballador”, amb una carta d’avís i l’abonament immediat de la indemnització de 20 dies per any. La patronal ha plantejat al Govern actual, i prepara pel pròxim, una plataforma reivindicativa de màxims en el mercat de treball, que pot suscitar una confrontació total amb els sindicats. La CEOE planteja “un contracte estable en la seva durada, que serà indefinida, però flexible en la seva finalització”. És a dir, el que de facto planteja la patronal és un contracte únic, o contracte temporal de llarga durada.

Notícia completaa Expansión: http://bit.ly/2IiXUaI

Imprimir