Coneix les propostes fiscals del PSOE, PP, Podemos, Cs i VOX que difícilment compliran

El joc polític, segons adverteixen les enquestes electorals, deixarà un Executiu governat sense majories absolutes. Els experts dibuixen aquest escenari abans de fer un repàs a les propostes fiscals que, o bé han presentat ja les formacions, o es dedueixen de les seves intervencions públiques i mesures anteriors.

Notícia completa a invertia.com: https://bit.ly/2VmYutm

 

 

La UE ampliarà el termini màxim de preconcurs de quatre a dotze mesos

Espanya accelerarà en aquesta ocasió l’adaptació de la directiva, que atorga més flexibilitat als processos d’homologació.

La normativa permetrà treure als creditors més dèbils si es mostra que aquests es troben “fora de valor”.

Notícia completa en cincodías.com: https://bit.ly/2FW2j3m

 

 

Els índexs avançats ja anuncien la desacceleració en l’economia espanyola

Caigudes del 7% a les vendes de turismes, del 20% en el crèdit a pimes, del 5,2% en la demanda elèctrica de la indústria, retrocessos de les grans superfícies durant tres mesos consecutius: un conjunt d’indicadores claus a la dita economia real ja anuncien la desacceleració en la qual va incórrer l’economia espanyola, que, de moment, resisteix al clima d’atonia europea però que no se salvarà de registrar un menor creixement en els pròxims trimestres.

Notícia completa en eleconomista.es: https://bit.ly/2VaWc0p

 

 

L’AEAT avisa a 700.000 propietaris d’habitatges en lloguer

L’Agencia Tributària (AEAT) intensifica el seu control sobre contribuents amb rentes a l’estranger i habitatges en lloguer. Així ho ha anunciat l’AEAT en la presentació de la Campanya de la Renta, que va començar el passat 2 d’abril i acaba el 2 de juliol.

Notícia completa en expansión.com: https://bit.ly/2CVz8f1

 

 

 

 

Imprimir