Registre horari: Quins sectors fan més hores extres?

Espanya és el país amb el control més rígid. Cada setmana es realitzen 6,45 milions d’hores extra, i el 43,8% es queden sense remunerar. El sector financer i d’assegurances, les activitats professionals i l’ensenyança és on menys es cobra. La introducció del registre diari de la jornada laboral a les empreses a partir del proper 12 de maig suposarà una forta sacsejada pel mercat laboral, degut al cost tècnic de la mesura i a les sancions en les que es pot incórrer, però sobretot perquè pot suposar una despesa milionària en reclamacions d’hores extra sense pagar.

Notícia completa a Expansión: https://bit.ly/2PXx3Vc

 

El Cadastre seguirà amb les seves comprovacions massives per veure si has ocultat dades

El procediment de regularització cadastral serà ordinari després dels resultats obtinguts. Del total d’immobles urbans se n’ha regularitzat el 6,3%. El Cadastre seguirà amb el seu procediment de regularització cadastral de manera indefinida. Per tant, seguirà vigilant sobre aquests metres que no has declarat de la teva reforma, o la nau que has construït al  jardí o la piscina, etcètera.

Notícia completa a Invertia: https://bit.ly/2GZLB2l 

 

Tolerància zero de l’Agència Tributària davant de societats interposades

L’Agència Tributària va publicar a finals de febrer del present any una nota sobre les implicacions fiscals que poden derivar-se de la interposició de societats per persones físiques en el desenvolupament d’activitats professionals. A la vista de la gran litigiositat present en els últims anys en relació amb aquestes societats, l’Administració ha volgut donar unes pautes als contribuents per evitar incórrer en possibles riscs fiscals.

Notícia completa a Expansión: https://bit.ly/2UOvFoy

 

El Reglament exigeix més transparència en la concessió d’hipoteques: així seran les condicions

L’1 de maig entra en vigor el nou Reial decret de Contractes de Crèdit Immobiliari. A partir d’ara, només quan es presenti el servei d’assessorament de crèdit immobiliari podrà utilitzar-se a la publicitat i a la informació precontractual els termes anàlegs assessor, assessoria i assessorament. El reglament estableix que l’assessorament, prestat pel prestador, intermediari de crèdit immobiliari o representant designat, constitueix una activitat diferent de les de concessió i intermediació de préstecs immobiliaris i haurà de ser objecte d’un contracte específic.

Notícia completa a elEconomista: https://bit.ly/2Ldxyvk

 

Imprimir