Hisenda ultima un sistema exprés per tornar l’IRPF del permís de maternitat

L’Agència Tributària està acabant de definir el sistema per tornar les retencions de l’IRPF a les contribuents que van percebre la prestació de la Seguretat Social pel permís de maternitat des de 2014. Hisenda dissenya un mecanisme àgil i senzill perquè les afectades puguin recuperar els diners sense grans complicacions, segons fonts governamentals, que descarten es vagin a posar traves per obstaculitzar les reclamacions després de la sentència del Suprem, que estableix que aquestes prestacions estan exemptes.

 

Notícia completa de elpaís.com: https://bit.ly/2OXflD2

 

La UE permetrà aplicar un IVA reduït als llibres electrònics i premsa online

Els ministres d’Economia i Finances de la Unió Europea (Ecofin) han aprovat aquest dimarts una normativa que permetrà als països que desitgin aplicar un IVA reduït, o fins i tot nul, als llibres electrònics i les publicacions digitals.

Els socis del bloc comunitari han estat capaços de tirar endavant la nova legislació després d’haver fracassat en tres ocasions en el passat pel veto que mantenia República Txeca sobre la mesura, que necessitava el vistiplau de totes les capitals.

 

Notícia completa de Invertia.com: https://bit.ly/2yhMno2

 

L’Euríbor suma mig any a l’alça i deixa d’abaratir les hipoteques

Canvi de tendència en el mercat hipotecari. L’actual política monetària del BCE de baixos tipus d’interès va fer que l’Euríbor, de referència per a la majoria d’hipoteques a Espanya, caigués en 2016 a taxes negatives, el que ha suposat una rebaixa generalitzada en els crèdits per a habitatge fins a mínims històrics. Ara, davant l’enduriment d’aquesta política, l’índex de referència torna a pujar. L’euríbor va tancar setembre al -,166%, provocant el primer encariment de les quotes dels préstecs des 2014.

 

Notícia completa de abc.es: https://bit.ly/2EnOR9I

 

Aquestes són les crisis que poden afectar a la teva empresa (i així has ​​de afrontar-les)

Les empreses viuen principalment del seu model de negoci, però també de la seva pròpia imatge. Mitjanes i grans empreses poden veure afectada la seva reputació per assumptes propis del seu negoci o aliens a ell.

Mitigar una crisi és una tasca prou complicada i, precisament per això, no hi ha cabuda a la improvisació. Les companyies han de saber gestionar-les abans que se’ls vingui a sobre i, per això, han de respondre a dues preguntes essencials: quins riscos poden estar corrent i com els van a afrontar en cas que els arribi una situació complexa.

 

Notícia completa de elconfidencial.com: https://bit.ly/2xzFU7h

 

Imprimir