Sánchez equipararà la fiscalitat del dièsel i la gasolina per recaptar 2.100 milions més

El Govern de Pedro Sánchez vol donar un impuls definitiu a la fiscalitat mediambiental, perquè la major recaptació es tradueixi en més despesa contra el canvi climàtic, i per tant en un major compromís amb la transició ecològica de l’economia. Una de les primeres mesures que intentarà aprovar l’Executiu serà l’equiparació de la fiscalitat del combustible dièsel i de la gasolina.

 

Notícia completa d’Expansión: https://bit.ly/2Krp4My

 

“Demanem que el Govern mantingui els traspassos sense impostos entre fons d’inversió”

Díez assenyala en aquesta entrevista amb ‘Estratègies d’Inversió que els traspassos de capital sense tributar “són una diferència gran enfront d’altres països” que permet no retre comptes al fisc fins que es rescata la inversió. “Demanem que es mantingui per seguir incentivant la inversió en fons”, explica el responsable de Groupama AM a Espanya.

 

Notícia completa de invertia: https://bit.ly/2N5miOA

 

Bonificar al 100% la quota d’autònoms durant la incapacitat temporal

Dels més de 3 milions d’autònoms que hi ha a Espanya, tan sols una mica més de 350.000 es van acollir a una baixa temporal en l’any 2017. La cotització per contingències comunes aporta més de 1.000 milions d’euros a les arques de l’Estat, no és possible bonificar la quota d’autònoms al 100% durant el període d’incapacitat temporal?

 

Notícia completa de infoautonomos: https://bit.ly/2tLmeLa

 

Periodistes, actors i ara Màxim Huerta cauen a la ‘trampa’ per pagar menys a Hisenda

La creació de societats sense empleats i sense treballadors que tributen en Societats s’ha convertit en una pràctica d’ús freqüent per periodistes, actors, futbolistes i polítics per declarar els seus ingressos. Però Hisenda no en passa una. La nova ‘víctima’ és Màxim Huerta, ministre de Cultura i Esport.

 

Notícia completa de Invertia: https://bit.ly/2Kqu5rJ

Imprimir