La nova taxació automatitzada abaratirà el cost de les hipoteques

El Banc d’Espanya exigirà a les taxadores que utilitzin mètodes automatitzats en la valoració dels immobles (AVM). L’organisme supervisor ha llançat un projecte de guia en ple debat sobre les noves regles del mercat hipotecari, pel qual restarà poder a les companyies d’avaluació dels pisos, edificis, locals o terrenys en mans o finançats per les entitats i reduirà les tarifes dels seus serveis.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2qV1Xlb

 

Les irregularitats del director financer no eximeixen de responsabilitat a l’auditor

La mala praxi o els errors del director financer o de l’administrador d’una societat no eximeixen de responsabilitat a l’empresa auditora per les fallades en els seus informes de comptes. Així ho determina el Tribunal Suprem en una recent sentència en què confirma la condemna al pagament d’una indemnització als auditors d’una companyia, tot i considerar-se provat que la documentació que aquesta els va remetre presentava “irregularitats”.

 

Notícia completa de Cincodias.com: https://bit.ly/2Dd7tHt

 

El Congrés endureix la separació del soci per falta de dividends

El Congrés dels Diputats ha modificat, un cop més, les condicions perquè un soci pugui separar-se de la societat en els casos de falta de distribució de dividends, segons consta en el text del Projecte de llei pel qual es modifica el Codi de Comerç, el text refós de la Llei de societats de capital i la Llei d’auditoria de comptes, en matèria d’informació no financera i diversitat -procedent del Reial decret llei 18/2017, de 24 de novembre-.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2RjTV12

 

La jubilació forçosa, el registre obligatori d’horaris i altres mesures de la reforma laboral de Sánchez

Sánchez ha citat aquestes decisions entre la sèrie de mesures que inclou en la seva “agenda de canvi” i que, segons ha assegurat en la seva intervenció en un acte organitzat per Expansión, preveu que es converteixin en realitat en els pròxims mesos.

Davant d’un auditori entre els quals es trobaven diversos ministres i el líder del PP, Pablo Casado, ha enumerat decisions futures en diversos àmbits, entre ells el laboral i amb l’objectiu de reduir la precarietat.

 

Notícia completa de Invertia.com: https://bit.ly/2PW5Vc4

 

Imprimir