Els informem que s’estan produint campanyes d’enviament de missatges de correu electrònic falsos (phishing) que suplanten la identitat de l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT).

Aquests missatges falsos diuen ser avisos de notificacions postals i són identificables per provenir de l’adreça electrònica

Aquesta adreça, malgrat ser molt similar a les emprades per l’Agència Tributària, es distingeix perquè inclou els dos dominis «.com» i «.es», mentre que les adreces electròniques oficials de l’AEAT inclouen un o altre domini, però mai tots dos conjuntament.

Un altre tret identificador d’aquesta onada de missatges fraudulents és que tots consignen el mateix número identificador de la notificació: 2299031217395.

Des de Grup Gestió els recomanem que revisin molt bé qualsevol correu electrònic procedent de l’Agència Tributària i, en cas que tinguin qualsevol dubte de la seva autenticitat, l’eliminin directament, sense contestar-lo ni clicar cap dels enllaços que continguin.

I, si ja han accedit a l’enllaç que incorpora el correu, els aconsellem que canviïn les contrasenyes que puguin haver revelat.

Si volen consultar les seves notificacions electròniques, poden fer-ho amb seguretat accedint directament a la pàgina web de l’Agència Tributària https://sede.agenciatributaria.gob.es/

Imprimir