A3asesor

El Grup Gestió i l’empresa Wolters Kluwer hem arribat a un acord per a poder oferir la solució A3ASESOR | rr.hh. als nostres clients. Es tracta d’un programari al núvol que ofereix un gran salt en la gestió dels Recursos Humans de la vostra empresa.

La plataforma A3ASESOR | rr.hh. és una eina d’alt rendiment que millora l’eficiència, la gestió i el temps que dediqueu en una àrea vital com és la de recursos humans (vacances, permisos, despeses, entrega de nòmines…).

Què ofereix? Doncs bàsicament digitalitza a través de la tecnologia cloud els recursos humans en una única plataforma i ofereix un canal directe de comunicació entre els treballadors de l’empresa i el responsable de recursos humans mitjançant un portal del treballador. També permet treballar de forma col·laborativa amb el nostre equip del Grup Gestió.

En aquesta entrada adjuntem una presentació on expliquem tot el potencial A3ASESOR | rr.hh. amb més detall. Lògicament, A3ASESOR | rr.hh. s’adapta a les necessitats concretes de cada empresa.

Si vols que analitzem el vostre cas particular i com pot millorar la gestió del recursos humans del vostre negoci, no dubteu a contactar-nos per concretar una reunió i buscarem la manera més fàcil i àgil de fer-ho.

Clica per a més informació

Imprimir