La principal preocupació de molts propietaris quan valoren oferir una propietat en lloguer és la por de no cobrar i que la situació es compliqui. De fet, sabem que molta gent no fa el pas i perd la possibilitat de tenir uns bons ingressos recurrents perquè pensa que pot tenir problemes d’impagats, i encara més amb la situació d’incertesa econòmica en què ens trobem actualment.

Avui t’expliquem quina és la millor manera de cobrar sempre els lloguers i poder dormir tranquil:

  • Si assegures el teu pis amb ARAG, per una prima anual d’aproximadament el 4-5% del lloguer, t’ingressen la teva renda puntualment cada mes. A més, tens altres serveis, com assessorament jurídic si és necessari fer un desnonament, defensa contra reclamacions davant de la comunitat de propietaris o despesa de serralleria en cas de desnonament. El més important és que cobres el lloguer, però si les coses es compliquen, aquests serveis complementaris aporten un gran valor.
    • Explicar-ho amb números és la millor manera de comprovar que aquest producte d’ARAG és una garantia i et dona la seguretat que necessites: Imaginem que tens un lloguer mensual de 600 euros (7.200 euros anuals). Amb un cost de 325,23 euros anuals (4,5% de la renda anual), desgravables fiscalment, assegures al 100×100 que cobres cada mes el lloguer. Per 325 euros l’any, assegures els ingressos i la teva tranquil·litat.
  • Si ets propietari d’un local de negoci que ofereixes en lloguer, ARAG també disposa de la seva línia d’assegurances de cobrament de lloguer de locals.

En definitiva, pots evitar incerteses, conflictes, maldecaps i preocupacions, i alhora mantenir la rendibilitat del teu immoble, gràcies a un producte amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Els professionals de GRUP GESTIÓ et podem assessorar i buscar la millor solució personalitzada per a la teva situació. Posa’t en contacte amb nosaltres i analitzarem el teu cas concret.

Imprimir