L’equip PG DAKAR CLÀSSIC (amb seu a Vilablareix) format pels pilots Xavi Piña i Sergi Giralt han aconseguit l’objectiu d’acabar el Dakar Clàssic que s’ha disputat les últimes setmanes en el Desert d’Aràbia Saudita.

Al volant d’un Toyota Land Cruiser HDJ80, aquests dos intrèpids esportistes en el món del motor han finalitzat la competició com a tercers de la Categoria H1. Una modalitat que es fa en una velocitat mitja baixa. Però els èxits han anat molt més enllà de poder completar totes les etapes. També han creuat la meta com a 6ens de la general, han guanyat dotze trams i han aconseguit rodar dos dies com a líders.

GRUP GESTIÓ ha estat col·laborador d’aquesta aventura -juntament amb altres empreses i entitats- i el seu logotip ha viatjat al llarg de gairebé 7000 quilòmetres en una prova automobilística de reconegut prestigi mundial.

El gironí Xavier Piña és un conegut col·leccionista de vehicles de competició i el sabadellenc Sergi Giralt s’ha fet un nom com un dels millor copilots catalans de regularitat.

Fotos: @inginecreators | @victorcuervophoto | @speedy_px

Imprimir