L’Agència Tributària avisa: “Estem abocats al gran germà”

El director de l’Agència Tributària, Santiago Menéndez, ha assegurat avui que l’organisme encarregat de recaptar els impostos i perseguir el frau compta cada vegada amb eines més sofisticades i majors fonts d’informació per conèixer els budells de les empreses. “Estem abocats al gran germà”, va avisar durant unes jornades sobre fiscalitat organitzades per Deloitte.

 

Noticia completa de cincodias.com https://bit.ly/2rR1u4B

 

Els notaris recorren l’ordre que exigeix declarar el titular real de les empreses

El Consell General del Notariat i la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (Cepime) han presentat un recurs contenciós-administratiu davant l’Audiència Nacional contra l’ordre que estableix els nous models per a la presentació en el Registre Mercantil dels comptes anuals, segons ha informat el consell en un comunicat.

 

Notícia completa de elconfidencial.com: https://bit.ly/2Iurzwo

 

Revisi l’esborrany de la renda si li han tornat diners per la clàusula sòl

La banca va tornar gairebé 2.000 milions d’euros a prop de mig milió de clients en 2017 mitjançant el mecanisme de negociació extrajudicial de les clàusules sòl hipotecàries. Molts d’aquests contribuents hauran de revisar amb cura l’esborrany de la declaració de la renda que els hagi preparat l’Agència Tributària ja que el document pot no recollir encertadament la càrrega fiscal d’aquestes indemnitzacions.

 

Notícia completa en cincodias.com: https://bit.ly/2wzHb0m

 

La sentència que contradiu al Suprem: un client del BBVA recupera les despeses hipotecàries

La jurisprudència europea per contradir una sentència del Tribunal Suprem. Un jutge d’Igualada ha reconegut el dret d’un client del BBVA a recuperar els diners pagats per totes les despeses de constitució d’una hipoteca en contra del que sentenciava el Suprem, que donava la raó als bancs i dictaminava que és el client ha de pagar les despeses de la hipoteca.

 

Notícia completa de elnacional.cat: https://bit.ly/2rSbXfi

 

 

Imprimir