Com puc corregir la meva declaració de la renda ja lliurada si veig errors?

Si després de presentar la declaració de renda 2017 considera que aquesta conté errors o omissions en les dades declarades, perquè la declaració inclou de forma indeguda alguna renda exempta, un còmput d’imports amb quantia superior a la deguda o l’oblit d’alguna reducció o deducció a la qual tenia dret, és possible sol·licitar la rectificació de la seva autoliquidació accedint novament al seu expedient de Renda i marcant la casella 127 de sol·licitud de rectificació.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2I2EXuQ

 

Espanya alerta de les assessories ‘a cost zero’: “Són una estafa per a empreses”

Mar España, directora de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), va alertar aquest dimecres d’una proliferació d’empreses que presten assessorament en matèria de protecció de dades sense complir amb els estàndards que exigeixen la normativa i la mateixa Agència. “Sóc conscient que és un nínxol de negoci i ara mateix hi ha moltíssimes entitats, tant universitats com consultories, que estan oferint els serveis d’assessorament”, ha apuntat. “Aquí no val qualsevol”, ha postil·lat.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2vWTF1o

 

Economia llança un ‘pla Renove’ de béns d’equip en la indústria

El Govern llança un fons perquè les empreses financin la compra de béns d’equip, que apunta a millorar la competitivitat d’una indústria necessitada d’inversions.

L’Executiu ha habilitat en els pressupostos generals de l’Estat un pla per impulsar tant el sector industrial com la branca de maquinària, en particular: una mena de pla Renove de béns d’equip, que estaria dotat amb 30 milions d’euros. Aquesta iniciativa ja es va tractar de llançar en 2016, però mai va arribar a executar-se.

 

Notícia completa en Expansión.com: https://bit.ly/2qP15hA

 

El Cercle d’Empresaris veu “electoralistes” els PGE i “molt optimista” la previsió d’ingressos

El Cercle d’Empresaris veu “molt optimista” la previsió de la recaptació del Govern recollida en els pressupostos generals de l’Estat (PGE) del 2018, per la qual cosa adverteix que condicionarà el compliment de l’objectiu de dèficit i de reducció del deute públic, i considera que els nous comptes inclouen mesures “electoralistes” i no tenen “impuls reformista”.

En la roda de premsa per valorar els pressupostos generals de l’Estat (PGE) de 2018, el president del Cercle d’Empresaris, John de Zulueta, ha assenyalat que els Pressupostos inclouen “algun toc electoralista” en pensions i per a funcionaris, sectors “importants per a els vots “, però ha dit trobar a faltar reformes necessàries per estimular la natalitat, la reforma laboral que” ha quedat a mitges”, i en R + D + i, que se situa en nivells de l’any 2000.

 

Notícia completa en Expansión.com https://bit.ly/2HPJmxD

Imprimir