Les notificacions de trànsit només s’enviaran per correu electrònic

|Les notificacions de trànsit només s’enviaran per correu electrònic

BLOG2

L’article 59.bis de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles a motor i Seguretat Vial, estableix que s’assignarà a tots els conductors i propietaris de vehicles una Direcció Electrònica Vial (DEV), que serà obligatòria per a les persones jurídiques a partir del proper mes de juliol i voluntària per les persones físiques.

Una de les principals funcionalitats d’aquesta DEV, serà, que totes les notificacions dels procediments sancionadors en matèria de trànsit de la DGT, Generalitat i Ajuntaments o qualsevol altra administració que tingui competències, deixaran de ser remeses en paper per ser enviades al correu electrònic de l’empresa o al telèfon mòbil.

És important destacar que la companyia que no disposi de la DEV no serà notificada de les sancions de trànsit dels seus vehicles, amb les conseqüències que això pot comportar.

Per aquest motiu la DGT ha habilitat un portal per poder donar-se d’alta a aquesta Direcció Electrònica Vial.  Un cop donat d’alta, l’empresa rebrà totes les notificacions i avisos relatius al permís de conduir y del vehicle al correu electrònic proporcionat.

Avantatges de la DEV:

  • Estar més informat, no només de les multes, sinó també d’altres serveis relacionats amb el teu vehicle com per exemple la ITV, saldo de punts o l’assegurança.
  • Evitar sorpreses per multes que desconeixes perquè no t’han arribat per correu ordinari.
  • Estalviar la via executiva, la que faria que Hisenda et cobres les multes amb recàrrec.
  • Guanyar temps en desplaçaments ja que podràs fer les mateixes gestions d’identificar, pagar o recórrer de forma més senzilla a través d’internet.

 

A continuació, un vídeo explicatiu de com donar-se d’alta a la plataforma.

 

Per donar-se d’alta a aquesta plataforma es necessari disposar de Certificat Digital i es farà a través de la Seu Electrònica de la DGT o al següent link: http://bit.ly/29f2a93

Més endavant, i a través de la plataforma del Col·legi de Gestors, es podrà apoderar als Gestors Administratius per poder rebre las notificacions en nom de l’empresa, però de moment encara no es pot realitzar aquest apoderament.

Imprimir
27 juny 2016|Vehicles, Gestoria|0 Comentaris

Deixa un comentari