BLOG

Recull de les mesures més rellevants aprovades amb motiu del COVID-19

31 març 2020|

Des de que, a finals de la segona setmana del març es van començar a aplicar mesures relatives a la crisi sanitària del COVID-19, s’han succeït les normes i circulars interpretatives en relació a l’aplicació de les mateixes, que tenen abast en diferents àmbits empresarials, i de les quals us hem anat informant oportunament.

Novetats en l’àmbit laboral del Reial decret-llei 10/2020

31 març 2020|

Amb la finalitat de reduir la mobilitat dels treballadors a efectes de minimitzar l’expansió del COVID-19 , el passat 29 de març va entrar en vigor el Reial Decret-Llei 10/2020, el qual estableix que aquells treballadors que prestin els seus serveis laborals en activitats no considerades com essencials, no podran desplaçar-se als seus llocs de treball, des del dia 30 de març fins el proper 9 d’abril.

Grup Gestió, Operatiu davant la crisi del COVID-19

30 març 2020|

Per la present us volem fer coneixedors de què els serveis que habitualment presta GRUP GESTIÓ es continuaran realitzant amb total normalitat malgrat les darreres mesures de paralització de l’economia.

Puc suspendre el pagament de les rendes del lloguer, a causa de la crisi sanitària provocada pel COVID-19?

27 març 2020|

L’obligació de tancament suposa, doncs, per als establiments afectats, la paralització completa de l’activitat econòmica i, amb això, la impossibilitat d’obtenir nous ingressos amb els quals afrontar regularment els seus compromisos econòmics.

Com puc contribuir a la liquiditat del meu negoci?

20 març 2020|

Més enllà de les mesures més urgents de les quals us hem anat informant els darrers dies, la declaració de l’estat d’alarma té moltes altres conseqüències en l’àmbit econòmic i empresarial.

Els autònoms ho tindran més fàcil per rebre l’ajut contemplat en el decret de mesures urgents

20 març 2020|

El govern estatal ha comunicat a l’associació d’autònoms ATA que, al Consell de Ministres del proper dimarts, es flexibilitzaran les condicions d’accés a l’ajut per cessament forçós de l’activitat per part dels autònoms o per baixada dels seus ingressos superior al 75%

Publicat al DOGC el Decret-Llei 7/2020, que aprova determinades mesures per atendre l’emergència sanitària

19 març 2020|

Avui s’ha publicat el paquet de mesures oficiosament anunciades per l’executiu català dies enrere.

Mesures previstes pel Reial Decret-llei 8/2020 i altres

18 març 2020|

Detallem les mesures laborals, fiscals, de caràcter econòmic i de consum, així com les acordades pel Govern de la Generalitat.

Mesures previstes al Reial Decret per el què es declara l’Estat d’Alarma per la crisi del “Coronavirus”

16 març 2020|

S'ajornen les properes obligacions tributàries?

Informació sobre els efectes Laborals del Coronavirus

13 març 2020|

Informació sobre els efectes Laborals del Coronavirus

Mesures urgents a nivell nacional i autonòmic contra el Coronavirus.

13 març 2020|

Avui, dia 13, s’ha publicat el Reial decret llei 7/2020, de mesures urgents per a respondre a l’impacte econòmic del COVID-19.

La Seguretat Social millora la protecció de tots els treballadors aïllats i/o infectats per Coronavirus

11 març 2020|

El Consell de Ministres, ha aprovat un Reial decret llei que inclou mesures per a millorar la protecció de les persones treballadores afectades pel COVID-19.

Recomanacions del Consell de Relacions Laborals de Catalunya en relació al Coronavirus

10 març 2020|

Us adjuntem les recomanacions publicades ahir pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya amb la finalitat de dur a terme actuacions preventives per evitar els possibles efectes del coronavirus.

Es publica l’esperada sentència del TJUE sobre l’IRPH

9 març 2020|

El Tribunal de Justícia declara que la clàusula de referència a l’IRPH resta sotmesa al control de transparència i pot ser anul·lada si no en compleix els requisits.

Les professionals del Grup Gestió celebren el Dia Internacional de les Dones

6 març 2020|

Coincidint amb la setmana del 8 de març (Dia Internacional de les Dones) el Grup Gestió ha organitzat aquest divendres un esmorzar en un ambient distès amb totes les professionals que formen part de les seves diferents àrees de treball.

Nova convocatòria de vaga general pel 8 de març del 2020

6 març 2020|

La Intersindical-CSC, la Intersindical Alternativa de Catalunya, IAC i la Confederació General del Treball de Catalunya, CG han convocat vaga general pel pròxim 8 de març de 2020.

El ministeri de treball publica una guia d’actuació en relació al Coronavirus

6 març 2020|

La “guia per a l’actuació en l’àmbit laboral en relació al nou coronavirus” recull les mesures de prevenció davant del risc de contagi per coronavirus quan els treballadors estiguin o puguin estar sotmesos a un risc greu i imminent en ocasió de la seva feina.

Digitalitza els Recursos Humans amb A3Asesor | rr.hh.

28 febrer 2020|

El Grup Gestió i l’empresa Wolters Kluwer hem arribat a un acord per a poder oferir la solució A3ASESOR | rr.hh als nostres clients. Es tracta d’un programari al núvol que ofereix un gran salt en la gestió dels Recursos Humans de la vostra empresa.

Derogat l’acomiadament objectiu per faltes d’assistència al treball

20 febrer 2020|

El govern, mitjançant un Reial decret llei ha derogat, amb efectes a 20 de febrer del 2020, l’article 52.d) de l’Estatut dels treballadors, que regulava l’extinció del contracte de treball per faltes d'assistència a la feina, fins i tot justificades, però intermitents.

BREXIT: conseqüències fiscals i comercials

14 febrer 2020|

Des del passat 1 de febrer, el Regne Unit ha materialitzat la seva sortida de la Unió Europea. Això vol dir que les operacions amb aquest país tindran la mateixa consideració que les fetes amb qualsevol altre extern a l’espai comunitari.

Salari mínim interprofessional 2020

7 febrer 2020|

El Salari Mínim Interprofessional (SMI) s’incrementa un 5,55% respecte al de 2019.

Nova eina de l’AEAT per verificar el règim de recàrrec d’equivalència

30 gener 2020|

Ja està disponible l'eina de l'Agència Tributària que permet comprovar si a un client li resulta aplicable el règim especial del recàrrec d'equivalència.

Pròrroga de mesures laborals a l’espera de la formació del nou Govern

3 gener 2020|

El govern en funcions ha establert mesures per mantenir l'import de les pensions, les normes de cotització a la Seguretat Social i el salari mínim interprofessional actualment vigents, així com la pròrroga de l'aplicació de la normativa anterior de jubilació per a determinats casos.