Hisenda només pot tractar com a grup al consolidat

Perquè hi hagi un grup de societats a efectes de determinar l’import net de la xifra de negocis necessari per a l’exempció de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) és imprescindible que el conjunt d’entitats actuï com a grup consolidat, és a dir, subjecte a l’obligació legal de formular els seus comptes anuals en un règim de consolidació, segons estableix el Tribunal Suprem en una sentència, del 6 de març de 2018.

 

Notícia completa de eleconomista.es: https://bit.ly/2JlATn4

 

Declaració de la renda: una rendibilitat del 15% en amortitzar hipoteca

Ja ha començat la campanya de la Declaració de la Renda, i ja estan disponibles les dades fiscals. Si encara té dret a la deducció per compra d’habitatge habitual podrà comprovar que amortitzar hipoteca s’ha convertit una operació d’allò més rendible. Si la va signar abans del 31 de desembre de 2012, ja que tindrà dret a la deducció d’Hisenda, un 15 per cent sobre un màxim de 9.040 euros, que es pot duplicar per als cònjuges que realitzin la declaració de la renda per separat, ja que l’Agència Tributària permet deduir-se en aquest cas fins 18.080 euros.

 

Notícia completa de finanzas.com: https://bit.ly/2pGnUEn

 

Renda 2017: Qui està obligat a presentar la declaració de l’IRPF i qui no?

Qui està obligat a presentar declaració d’IRPF, ja sigui mitjançant autoliquidació o mitjançant confirmació de l’esborrany?

En general, els contribuents de l’IRPF estan obligats a presentar declaració per IRPF, amb els límits i condicions establerts en l’article 96 de la Llei de l’IRPF, explica l’Agència tributària.

 

Notícia completa de expansion.com: https://bit.ly/2IJqdhQ

 

La Inspecció denuncia un frau massiu amb els “falsos autònoms”

La Seguretat Social només té registrats 10.000 dels 300.000 autònoms dependents d’un sol client i que, en realitat, actuen com a assalariats.

La Inspecció de Treball ha denunciat al Congrés dels Diputats un “frau massiu, de diverses modalitats”, a la Seguretat Social, i contra els drets dels treballadors, amb els “falsos autònoms”. És a dir, són emprats obligats a fer-se autònoms, perquè l’empresa no pagui la Seguretat Social. Són treballadors que no estan en la plantilla de la companyia, però que operen com a assalariats seus, amb una disciplina, horaris, jornades i comeses.

 

Notícia completa de expansion.com: https://bit.ly/2HWoMeC

 

Imprimir