Què és millor, donar l’habitatge en vida o deixar-lo en herència?

És llei de vida. El temps passa, els fills creixen i quan s’arriba a certa edat, les famílies que tenen una casa en propietat es fan la mateixa pregunta: És millor donar l’habitatge als fills en vida, deixar-la-hi en herència o vendre-la-hi? Una qüestió que, de moment, i segons les xifres del Centre de Recerques Sociològiques sembla solucionar-se a favor de les herències, ja que, segons les dades del CIS, al novembre es van transmetre per herència 35.144 finques enfront de les 3.073 que ho van fer per donació.

 

Notícia completa de Invertia.com: http://bit.ly/2CuFO0z

 

Com combatre el frau actual: sofisticat i transnacional

El primer Congrés Nacional Antifrau, celebrat aquest dijous a Madrid i organitzat per la World Compliance Association juntament amb la Fundació Universitària Behavior & Law va posar de manifest que la lluita contra el frau és una preocupació molt estesa.

 

La globalització, l’avanç de les tecnologies i l’augment d’intercanvis comercials han fomentat la proliferació de conductes corruptes i fraudulentes, fins al punt que siguin els únics delictes que han augmentat exponencialment en 2017.

 

Notícia completa de Cinco Días: http://bit.ly/2HvFPoz

 

La DGT ha de retornar els punts del carnet si la multa es notifica malament: hi ha 10.000 conductors afectats cada any

Trànsit haurà de retornar els punts del permís de conduir als conductors sancionats per infraccions de tràfic si la multa pertinent s’ha notificat de forma incorrecta. Els marges d’error segueixen anul·lant multes: la DGT ha de sancionar la velocitat real i no la captada pel radar.

 

Així ho ratifica una recent sentència dictada pel Jutjat dels Contenciós-administratiu nº 21 de Madrid, que ha condemnat a la Direcció General de Trànsit (DGT) a retornar els punts trets a un automobilista al que Hisenda havia anul·lat prèviament una multa per estar mal notificada. A més, condemna a Tràfic al pagament de les costes judicials.

 

Notícia completa de Ecomotor.es: http://bit.ly/2C73rQZ

 

 

Hisenda ja té llest el sistema de sancions per al nou IVA

Durant la seva intervenció en la jornada “Fiscalitat Empresarial 2018” organitzada per PwC i APD, Menéndez ha apuntat que ja estan en el sistema -en vigor des de juliol de 2017- el 98 % de les empreses que havien d’estar-ho.

“Les que no han entrat, haurien de fer-ho ja”, ha afegit.

Menéndez també ha reconegut que, encara que l’engegada d’aquest sistema no va tenir un interès exclusivament recaptatori sí que s’ha produït una millora de les xifres.

 

Notícia completa de Invertia.com: http://bit.ly/2BxwThU

 

Imprimir