El TS tanca la polèmica: només es pot reclamar la plusvàlua municipal si hi va haver pèrdues

Només les liquidacions o autoliquidacions per l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (IITNU), més conegut com plusvàlua municipal -aquell impost que s’ha de pagar quan es ven o hereta unhabitatge- podran ser anul·lades quan s’hagi provat l’existència d’ una pèrdua per al venedor de l’immoble o el receptor d’un immoble en herència.

 

Notícia completa de El Confidencial: https://bit.ly/2ux6cpi

 

Vaga Ryanair: Què poden reclamar els afectats?

Els dies 25 i 26 de juliol, els tripulants de cabina de Ryanair faran aturades de 24 hores, afectant a Espanya a centenars de vols fins al moment. Els clients de la companyia de baix cost han començat a rebre avui la comunicació de la cancel·lació dels seus vols per a la setmana que ve, per tant, han rebut la notificació amb menys de 15 d’antelació. Per això, podran reclamar una compensació de 250 euros, si el vol és de curt, o de 400 euros, si la distància és d’entre 1.500 i 3.000 km.

 

Notícia completa d’Inversión & Finanzas: https://bit.ly/2NXwol0

 

Els fons repeteixen com l’actiu que més creix a les llars espanyoles

Segons el Banc d’Espanya, la riquesa de les famílies es va situar en el primer trimestre en 1,36 bilions d’euros, en línia amb el tancament de 2017. Les llars tornen a apostar pels fons d’inversió davant dipòsits i plans de pensions, però cau el volum total d’actius financers davant l’impacte negatiu de la renda variable.

 

Notícia completa de Invertia: https://bit.ly/2uMao3P

 

Convé donar-se de baixa com a autònom a l’estiu per estalviar-se les quotes de la Seguretat Social?

Deixar el RETA durant l’època estival no és rendible per a la majoria dels treballadors per compte propi.

A molts autònoms els dóna el riure quan els parlen de vacances. Com és obvi, es tracta d’una ganyota carregada de sarcasme, ja que més d’un porta anys sense agafar-les perquè senzillament amb prou feines pot separar-se del negoci.

 

Notícia completa de Gestión Pyme: https://bit.ly/2muRdbe

 

 

Imprimir